apc holland, beheers- en betaalbaarheid van verzuimrisico's

Jorn Soethout, Productmanager Inkomen.

Zaal: Piet Mondriaan (2e verdieping)

Het verzuim is vandaag de dag nog steeds historisch hoog, de loonsommen stijgen en de premies blijven ook stijgen. Dit terwijl de verscheidenheid in verzuimverzekeringen afneemt en de uitdaging voor adviseurs om passende oplossingen te bieden, voor dit groeiende risico, steeds groter wordt. Hoe zorg je als verzekeringsadviseur dat verzuimrisico's beheers- en betaalbaar blijven?

 

Nationale-Nederlanden, Alle verzuim- en WIA-inzichten in vogelvlucht.

Mirella Rutte en Rik van Nuffelen, accountmanagers Inkomen Collectief

Zaal: Vincent van Gogh (2e verdieping)

In deze workshop delen we interessante inzichten rond de ontwikkeling van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid in Nederland. En dat niet alleen. We deden ook een onderzoek onder werkgevers en werknemers naar het gedrag rond ziekteverzuim en de generaties. Ontdek de laatste inzichten, zodat jij je klanten nog beter kunt adviseren. Ben je erbij?

 

NNEK & Dazure, Dierbaren financieel beschermen met ‘Beleg & Bescherm’

Michiel van Vugt en Indra Frishert

Zaal: Jan Steen (1e verdieping)

Het is een onderwerp waar jouw klanten het liefst niet over nadenken: wat gebeurt er als mijn partner of ikzelf kom(t) te overlijden? Hoe is het financieel geregeld? Om een oplossing te bieden op deze vragen, hebben Dazure (productontwikkelaar van verzekeringen) en NNEK (aanbieder van beleggingsoplossingen) de handen ineen geslagen. Beiden hebben namelijk de ambitie om financiële rust te creëren voor klanten. Met hun nieuwe product ‘Beleg & Bescherm’, kunnen klanten hun toekomst beschermen door vermogen op te bouwen voor hun pensioen én zorgen ze dat hun dierbaren financieel beschermd mocht de belegger vroegtijdig komen te overlijden. Naast de belegging (een lijfrenterekening bijvoorbeeld) die via NNEK loopt, wordt een overlijdensrisicoverzekering afgesloten om de belegging te beschermen. De overlijdensrisicoverzekering en de belegging worden jaarlijks op elkaar afgestemd. Stijgt de belegging, dan daalt het verzekerd bedrag. Daalt de belegging, dan stijgt het verzekerd bedrag. Een ideale oplossing om ervoor te zorgen dat de nabestaanden goed achterblijven.

 

TAF, Het verhaal achter Royal Doctors - Connecting People to the Best Care!       

Joris Vanvinckenroye, oprichter van Royal Doctors

Zaal: Johannes Vermeer (1e verdieping)

Hoe zou het zijn om jouw klanten niet alleen financieel te helpen, maar ook bij het krijgen van de beste medische zorg? Ontdek het tijdens de inspirerende sessie over de dienstverlening van Royal Doctors, die standaard bij de AOV's van TAF is inbegrepen.
Joris Vanvinckenroye, oprichter van Royal Doctors, deelt zijn persoonlijke verhaal met jou. Dankzij een second opinion kon hij zijn rechteronderbeen behouden en leidt hij nu een actief leven. Dit inspireerde Joris om Royal Doctors op te richten, met als missie om mensen te helpen om de juiste medische keuzes te maken en ze maximaal te ontzorgen op dat gebied.
In deze sessie zal Joris je meenemen in zijn inspirerende verhaal en de missie van Royal Doctors. Wist je dat Royal Doctors maar liefst 1 op de 3 klanten weer op de been krijgt, ondanks dat zij eerder medisch waren afgeschreven? Al duizenden mensen hielp Royal Doctors vooruit. Joris zal enkele van de meest bijzondere gevallen met je delen.
Mis deze inspirerende sessie niet en ontdek hoe ook jij het verschil kunt maken voor je klanten.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren